Hirdetés

Komoly eseménysorozattal készül a World of Tanks a megjelenés 10. évfordulójára

|

Öt felvonásban érkeznek majd a speciális kihívások és tartalmak, melyek között olyan csodás dolgok is lesznek, mint az Untitled Goose Game stílusában készült tankfestés.

Hirdetés

Komoly kételyekkel fogadtuk volna, ha valaki pár napja azt állítja, hogy már tíz éve megjelent a World of Tanks; most maguk a fejlesztők hívnak minket ünneplésre, így nagy vonakodva elhisszük. A Wargaming.net egy kifejezetten hosszú eseménysorozatot állított össze, hogy méltó módon tisztelegjen az elmúlt évtized előtt. 

Hirdetés

Öt felvonáson keresztül érkeznek majd a különböző események, melyek mindegyike a játék fennállásának két-két évére koncentrál majd. A legelső a Battle! névre hallgat, és április 22-én, azaz holnap 7 órakor élesedik a szervereken; ez a játék első két évére, 2010-11-re koncentrál majd. Ennek keretében egy csomó érdekességet tudhatunk meg a játék fejlesztéséről, jó pár testreszabási elem is élesedik, nem is beszélve a kifejezetten ehhez készített jutalmakról. 

Érkeznek még évfordulós küldetések, melyek teljesítésével évfordulós érméket szerezhettek, ezeket pedig mindenféle, szintén az évfordulóhoz kapcsolódó jóságra költhettek el. Ezek között lesz például az Unitled Goose Game mintáiba öltöztetett tank is. Ezt megcsodálhatjátok ebben a videóban, melyben a fejlesztők mesélnek az eseménysorozatról:

Ha kedvelitek a sorozatot, akkor most mindenképp érdemes visszanézni, hiszen az újdonságok mellett egy csomó régebbi népszerű funkció (például a General Chat) is visszatér. Akik részletekbe menően szeretnék tudni, hogy mit hoz az évfordulós esemény, annak a fejlesztők itt mindent gondosan leírnak.

Ti megnézitek, hogy mivel rukkoltak elő a 10. évfordulóra a Wargaming.netnél?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)