Hirdetés

4 éves a konzolos World of Tanks, ajándék tankokkal ünneplünk

|

A World of Tanks nemcsak PC-n, hanem konzolon is hatalmas népszerűségnek örvend, ezért a Wargaming úgy döntött, megajándékozza a rajongókat.

Hirdetés

2014-ben még Xbox 360-on jelent meg először a World of Tanks konzolos változata, ami akkor még csak 100 tankot és 12 játszható pályát tartalmazott. Az évek során aztán meghódította a többi konzolt is, és a rajongók ma már 9 nemzet 660 tankjával indulhatnak harcba a 90 pálya valamelyikén.

Hirdetés

A World of Tanks népszerűsége nem csökkent, sőt, egyenesen nőtt az évek során, így világszerte 14 millióan nyúzzák a konzolos verziót. Hogy ez mit jelent a játékmenetre nézve? 90 millió csatát, 44 milliárd kilőtt lövedéket és 2,9 milliárd elpusztított tankot, és akkor ebbe még bele sem számoltuk a War Stories kampányt, ahol 12 órányi egyjátékos sztori vár a rajongókra.

A születésnapot stílusosan ünnepli a Wargaming, ugyanis a februárban belépő játékosok mind megkapják a Tier 2-es japán Ashigaru Te -Ke tankot, ha sikerül nyerniük egy meccset. Emellett bónusz xp-t kínáló események, kedvezményesen vásárolható Premium és XP Boost csomagok, valamint egyéb meglepetések is várják a rajongókat. Február 13-tól 9 új kínai tank destroyer is elérhetővé válik, de a prémium hősök kedvelői is levadászhatnak néhány újdonságot.

További jó hír, hogy a következő hétvégén, február 16-19 között Xbox Live Gold előfizetés nélkül is kipróbálhatjátok a játékot. PlayStation 4-en továbbra sem kell hozzá PlayStation Plus.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)