Hirdetés

World of Tanks Blitz - megjöttek a kínai tankok

|

A felhozatal már elérhető a World of Tanks Blitz minden változatában.

Hirdetés

Miközben egy orosz csapat a World of Tanks VR-t készíti, a Wargaming tovább dolgozik már megjelent játékain.

Hirdetés

A World of Tanks Blitz a napokban kapta meg 4.6-os frissítését, ami összesen tíz új járművet hozott. Köztük van a Tier I-es Renault NC-31, a Tier II-es Vickers Mk. E Type B, a Tier III-as Type 2597 Chi-Ha és a Tier IV-es M5A1 Stuart, melyek mind könnyű tankok. A Tier V-ben foglal helyet az 57-mm-es fegyverrel szerelt Type T-34, a Tier VI-ban a Type 58, a Tier VII-ben a T-34-1, ami 280-at sebez találatonként, a Tier VIII-ban a T-34-2, melynek esetében két fegyver közül választhatunk. A Tier IX-ben ott a WZ-120, ami már 400-at képes sebezni, a csúcson, a Tier X-ben pedig a 121, ami ugyancsak 400 pontot tud levenni áldozatai életerejéből. A tankokat az alábbi videón nézhetitek meg.

A World of Tanks Blitz alapvetően mobilokra készült, de PC-n és Mac-en is elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)