Hirdetés

World of Tanks Blitz - Mad Max tankokkal is zúzhatunk

|

Az új Mad Games eseménybe a Mad Max - A harag útja dizájnere is besegített.

Hirdetés

Tavaly ilyenkor Warhammer 40,000-es tankok érkeztek a World of Tanks Blitzbe, most pedig hasonlóan egyedi ötlettel álltak elő a Wargaming.net emberei. 

Hirdetés

Ezúttal a Mad Max - A harag útja alkotóival működnek együtt a fejlesztők, egészen konkrétan Peter Pound, a mozifilm menő járgányainak tervezője csapódott most hozzájuk, az ő segítségével készítették el a legújabb játékbéli eseményt. A Mad Games event élesedésével két teljesen új tank is bekerült a játékba: a Tier V-ös Scavenger és Tier VII-es Gravedigger érkezik azért, hogy felborzolják a kedélyeket. A Scavenger 50 győzelem után válik elérhetővé, a Gravediggerért pedig battle missionöket kell teljesíteni. A Mad Games esemény kapácsn egy olyan előzetes is érkezett, ami remekül visszaadja a poszt-apokaliptikus Mad Max hangulatot: 

Magáról a játékmenetről is tudunk mutatni egy új videót:

A World of Tanks Blitz iOS-en, Androidon és Windows 10-es PC érhető el. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)