Hirdetés

Menő cuccokat húzhattok be a World of Tanks Blitz új frissítésének hála

|

Jutalmak tömkelegével gazdagodhatnak azok, akik májusban is a tankcsaták mellett teszik le a voksukat.

Hirdetés

A World of Tanks 10 éve jelent meg, ennek apropóján az elkövetkezendő időkben komoly eseményáradatra számíthatunk, de a játék eredetileg mobilokra, majd PC-re is megjelent kistestvére, a World of Tanks Blitz sem hagyja üres kézzel játékosait. Nemrég egy szórakoztató kis esemény keretében a csökkentett gravitáció mellett lövöldözhettünk, a napokban indult Operation Onslaught viszont inkább a jutalmaival kelti fel magára a figyelmet. 

Hirdetés

Az élesedő battle pass négy hétnyi szórakozást tartogat a játékosoknak, miközben 40 szintet mászhatnak meg, mindegyik feloldásával értékes dolgokat zsebelve be. Egy ingyenes és egy prémium battle pass érkezett, melyekkel prémium hozzáférés, arany, tapasztalati pontok, avatarok, festések és egyéb jóságok üthetik a markotokat - értelemszerűen a fizetős pass-szel nagyobb mennyiségben juttok hozzá a fenti cuccokhoz. Ebben a videóban részletesen megnézhetitek, hogy miket tartogat az Operation Onslaught:

Emellett jelenleg is fut egy együttműködés a Bandai Namcóval, így a Girls und Panzer anime stílusában érkező tankokat is megvásárolhattok, név szerint a Firefly Saunders SP és az IS-2 Pravda SP járműveket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)