Hirdetés

World of Tanks - megjött a Centurion, Ausztrália csodafegyvere

|

Egy új harckocsival lehet driftelésből lövöldözni az 1.0-s verzió csodálatosan kinéző térképein.

Hirdetés

A World of Tanks mostanában komoly fejlesztéseken ment keresztül. A játék kapott egy hatalmas, 1.0 verziószám alatt futó frissítést, ami rendesen átdolgozta a motort, és felújított minden térképet. Az újszerű csatatereket most egy új tankkal hódíthatjátok meg.

Hirdetés

Az ausztrál hadsereg által 1950 és 1970 között sűrűn használt Centurion Mk5.1 ugyanis már elérhető a játékban. Erőben nagyjából a brit Centurion Mk. V-tel van egy vonalban.

A Wargaming mostanában kifejezetten nagy figyelmet fordít az ausztrál közösségre. Tavaly novemberében bevezettek ANZ szervereket is. Terjeszkednek a srácok, ami érthető, tekintve, hogy még 30 évig tolnák a tankjáték szekerét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)