Hirdetés

World of Tanks - hamarosan történet-orientált kampánnyal bővül a játék

|

A Wargaming alkotásának új játékmódja epizodikus formában mesél el különböző sztorikat, amiket egyedül, vagy akár pajtásainkkal együtt végigjátszhatunk.

Hirdetés

A World of Tanks egy multiplayer-fókuszú játék, és annak ellenére, hogy a játékosok kampány nélkül is egész jól szórakoznak a tankcsatákban, a fejlesztők most újítanak egy kicsit, egy vadonatúj élményt hoznak el a közösség számára.

Hirdetés

A War Stories nevet viselő játékmódban epizodikus formában tálalt, valós és alternatív történelmi eseményeket élhetünk át egyedül vagy társainkkal karöltve. Ilyen lesz például a Flashpoint Berlin, amely során szövetséges és szovjet csapatok fognak összecsapni egymással, mert utóbbiak Berlin blokádjával megsértették a potsdami egyezményt.

Ezen kívül érkezik egy vadonatúj, három részes kiképző missziót tartalmazó tutorial is, ami óriási segítség lehet a kezdő játékosok számára.

A frissítésre már nem kell sokat várnunk, ugyanis augusztus 22-én érkezik meg, de ha addig is bővítenétek a játékkal kapcsolatos tudásotokat, akkor keressétek a GameStar magazin World of Tanks különszámát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)