Hirdetés

Nézd meg, hogyan fut majd a gépeden a World of Tanks 1.0!

|

A Wargaming jelentősen felfrissíti a játékot, egy új motor is kerül alá. Aki szeretné tudni, mennyire terheli majd meg a gépét, most tehet vele egy próbát.

Hirdetés

Idén nyolc éves lesz a World of Tanks, épp itt az ideje egy komolyabb ráncfelvarrásnak.

Hirdetés

A játék PC-s változata hamarosan átkerül egy új motorra, ami a Core nevet kapta, és a Wargaming saját fejlesztése. Nem kell várnunk az 1.0 megjelenéséig arra, hogy megnézzük, milyen beállítások mellett fogunk tudni játszani, ugyanis az enCore segítségével már akár most tesztelhetitek masinátokat. Csak látogassatok el erre az oldalra, kattintsatok a nagy narancssárga gombra, és indítsátok el a programot.

A Core-nak köszönhetően egyébként jelentősen javul a látvány, jobbak lesznek a fények, a talaj, a víz, a növényzet, az ég és az árnyékok is, illetve bekerülnek elpusztítható objektumok is.

Mondjátok el kommentben, nálatok mi lett az eredmény!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)