Hirdetés

Egyelőre nincs tervben a World of Tanks 2

|

A Wargaming szerint nem lenne értelme egy folytatásnak, így ne nagyon számítsunk rá.

Hirdetés

Még mindig nagy népszerűségnek örvend a stúdió tankos mókája, aminek a legfrissebb adatok szerint csak PC-n 130 millió játékosa van, és úgy tűnik, hogy a fejlesztők nem is nagyon gondolkodnak a folytatáson, hanem inkább még tovább fejlesztik a játékukat.

Hirdetés

A PAX Aus keretein belül tartott előadást a Wargaming regionális kiadásért felelős vezetője, Alex de Giorgio, akitől megkérdezték, hogy vannak-e már a stúdiónak tervei a World of Tanks 2-vel kapcsolatban, a válasz pedig egy határozott "nem" volt. Azt is hozzátette de Giorgio, hogy a csapat szolgáltatásként tekint a játékra, amit folyamatosan fejlesztenek és bővítenek.

Ti mit gondoltok, kellenek a folytatások, vagy jó ez a modell, amit mostanában egyre több stúdió alkalmaz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)