Hirdetés

A World of Tanks fejlesztői segítettek életre kelteni a történelem nagy tankjait

|

A Wargaming fejlesztői megmutatják, hogy mi történik tüzeléskor egy tank belsejében a HoloLens segítségével.

Hirdetés

A World of Tanks fejlesztéséért felelős Wargaming videón mutatja meg a kevert valóság élményét, amit a Bovington Tank múzeumnak készített, az idei TankFest alkalmából. A fejlesztők kis segítséggel életre keltették a szuper ritka második világháborús gépszörnyet, a Sturmmörserwagen 606/4 mit 38 cm RW 61-t.

A srácok a World of Tanks elemeiből dolgozva, és a Microsoft HoloLens lehetőségeit kihasználva megmutatták a jelenlévőknek, hogy mi történik a gép belsejében mozgáskor és tüzeléskor. Egy kis videót is kaptunk, amin láthatjuk, hogy ez hogyan is néz ki a gyakorlatban.

Nagyon érdekes és dicséretes, ahogy a technológia új eszközeit, és egy népszerű játék elemeit összekeverik, és oktatási célokra használják. Én alapvetően borzalmas voltam történelemből, de az biztos, hogy így megmaradtak volna bennem is a látottak. Még több ilyet szeretnénk a jövőben.

A World of Tanks különszámunkban egyébként sok érdekességet olvashattok a játékról. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)