Hirdetés

World of Tanks - indul a brit invázió

|

Nem csalás, nem ámítás: szó szerint ezekkel a szavakkal jelentette be a wargaming.net, hogy hamarosan a World of Tanksot brit harckocsik inváziója éri majd.

Hirdetés

Nekünk magyaroknak még mindig a Zrinyi hiányzik a legjobban a játékból, de az is igaz, hogy a brit páncélosok nélkül nem volt az igazi a World of Tanks

A közeli jövőben bekerül a játékba a brit fejlődési fa is számtalan híres és hírhedt harci gépezettel. Ez lesz az ötödik nemzeti fa, amely megjelenik a játékban. 

Olyan harckocsikkal játszhatunk majd, mint a Crusader, Black Prince, Centurion és a Conqueror, s felfedezhetjük, mi volt az angol gyártmányok fő problémája - vagy gyorsak és erősek voltak - ez esetben nem voltak túl tartósak. Ha pedig lassúak és erős páncélzatúak voltak, akkor keveset sebzett a fegyverzetük. 

"A brit tankok voltak a legérdekesebb gépezetek, amelyekkel a World of Tanksban eddig dolgoztunk" - mondta a wargaming.net vezető producere Sergey Burkatovskiy. "Azzal hogy két egymástól ennyire különböző típusú járművet adunk a játékosoknak nagyon óvatosnak kellett lennünk, hogy megmaradjon a balansz és a játék élvezete is. Nagyon izgatottan várjuk, mikor próbálhatják ki végre ezt a játékosaink is!"  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)