Hirdetés

World of Tanks - így ünnepeljük a karácsonyt

|

Becsomagolhatjuk tankjainkat, karácsonyi dobozokat nyitogathatunk, és kidekorálhatjuk a kertünket karácsonyfával, hóemberrel; vagy küzdhetünk játéktankokkal.

Hirdetés

Egészen lenyűgöző, mennyi energiát tesz a Wargaming a World of Tanks karácsonyi eseményébe. Szinte el is felejthetjük, hogy vannak tankok a játékban.

Hirdetés

Persze ahhoz, hogy megszerezzük a karácsonyi dekorációkat, harcba kell indulnunk a World of Tanks PC-s változatában. A Holiday Ops 2018. december 15-étől január 15-éig tart, és különböző szintű dekorációkat szerezhetünk, amikkel hóembert, karácsonyfát, házat díszíthetünk. Meglévő dekorációk közül is lehet választani. A tankok átfesthetők, gyönyörű karácsonyi csomagolások ihlették az új festéseket.

A konzolos változat játékosai december 22-étől játszhatják a Toy Tanks módot, amiben, ahogy azt neve finoman sugallja, játéktankokkal lehet harcolni. Egy csoda, és teljesen családbarát.

A Holiday Opsról itt tudhattok meg többet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)