Hirdetés

World of Tanks – a harcmezőkön is beköszöntött a karácsony

|

Tankföldén is divat az izzósor az ünnepekkor, úgyhogy a World of Tanks minden felületén készülhettek a karácsonyi eseményekre.

Hirdetés

Az év egyik legcsodásabb időszakában sokkal hangulatosabb egy meleg szobában ülve, tűzropogós hangeffekt kíséretében csatába indulni. Rövid ideig ugyan, de speciális küzdelmek várnak rátok a World of Tanksben attól függően, hogy milyen felületen játszotok. Ezt gyűjtöttük most össze.

World of Tanks, konzolos kiadás - Toy Tank mód

Ismét elérhető a Toy Tank mód a konzolokon, melyben ajándékcsomagokkal aláaknázott csatamezőn irányíthatjátok a miniatürizált, fenyőfaszínű tankokat. Egy francia BDR G1 B-ről mintázott karácsonyi lánctalpassal kell majd keresztül-kasul cikázni játék rámpákon, dobozokon, ajándékcsomagokon. Ha pedig egy tank megsemmisül, egy meglepetés csomag fog felbukkanni a roncsai közt, ami extra bónuszt ad, ha sikerül fölvenni.

A Toy Tank mód december 23. és 26. közt lesz elérhető PlayStation 4-en, Xbox One-on és Xbox 360-on.

World of Tanks PC - Holiday Ops

Az ünnepi hadművelet már december 16-án berobbant a tankok világába, amikor is minden játékost egy fenyőfa és egy KV-2 Snowiter várt a garázsában. A feladat, hogy ezeket ünnepi díszbe öltöztesd, növelve ezzel az karácsonyi hangulatot és az esélyt, hogy komolyabb nyereményeket szerezz, mint például a legújabb svéd tankokat akciós áron, díszeket a fenyőfádra, exkluzív medálokat, női karaktereket és más prémium tartalmakat.

Minden Random csatában teljesített különleges küldetés után nőni fogy az ünnepi hangulat szinted, ezzel pedig új ládákat nyithatsz ki. Ezekben mindenféle díszek, csúcsdíszek, tobozok és más csecsebecsék lesznek, amiket kombinálva egyedi díszeket is készíthetsz.

World of Tanks Blitz - Winter Joy és Blitz Fair

A WoT mobilos verzióján egy egész hónapig fog tartani a karácsonyi móka, december 16-tól. A fő esemény itt a Witer Joy lesz, speciális küldetésekkel, melyeken egy egyedi fizetőeszközt tudtok szerezni (Ticket). Ha az egész küldetéssort teljesítitek, akkor egy prémium tank, az Strv 74A2 lesz a jutalmatok. Vagy egy köteg Ticket. Utóbbit a Blitz Fair aukcióján tudjátok felhasználni például ládanyitogatásra, amikből egyedi járgányok és más ajándékok kerülhetnek elő.

Ti melyik karácsonyi mókában vesztek majd részt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)