Hirdetés

World of Tanks - a német partraszállásról szól a legújabb kampány

|

A World of Tanks fiktív történelmi eseményeket is feldolgozó kampányai közül a következő azt mutatja be, milyen lehetett volna a végül soha el nem indított Oroszlánfóka hadművelet.

Hirdetés

Augusztusban indult útjára a World of Tanks konzolos változataiban a War Stories mód, amiben valós és fiktív történelmi csatákat dolgoz fel egyedül, vagy kooperatívan játszható kampányok formájában a Wargaming. Nemrég élesítették a harmadik háborús sztorit, amiben Nagy-Britannia sarát dagaszthatjuk a lánctalpasokkal.

Hirdetés

Az Operation Sealion azt a soha végre nem hajtott tervet dolgozza fel, amit a Harmadik Birodalom dolgozott ki egy esetleges angliai partraszállás és az ezt követő szárazföldi invázió kapcsán. A játékosok a brit oldalon szállnak harcba a World of Tanks új kampányában, amiben egy reptérért folytatott csata mellett London elképzelt ostromát is átélhetjük.

A készítők egyébként már a következő küldetéscsomag tartalmát is elárulták, az októberben érkező Kennedy's War a kubai rakétaválság egy képzeletbeli, tankcsatákban bővelkedő változatát mutatja majd be.

Ti próbáltátok már a World of Tanks PvE tartalmait? Hogy tetszenek az eddigi kampányok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)