Hirdetés

Vásárold meg féláron a World of Tanks 1.0 magazint, és kétszer annyi kódot adunk hozzá!

|

Nem csak hogy felére vágtuk az újság árát, de megdupláztuk az ajándékok számát is!

Hirdetés

Júliusban jelent meg a második World of Tanks magazin, melyben összefoglaltuk, milyen újdonságok érkeztek az 1.0-s frissítéssel, tippeket adtunk kezdőknek és haladóknak, interjút készítettünk a Wargaming illetékeseivel, és bemutattuk a különböző tankokat is.

Hirdetés

Visszaérkeztek a megmaradt példányok, és úgy gondoltuk, nem építünk belőlük tankot, hanem inkább kedvezményesen odaadjuk nektek. Korlátozott ideig, október 8-ától október 24-éig nem csak hogy mindössze 1000 forintért rendelhetitek meg a Piactérről (akár személyes átvétellel, így még a futárköltséget is megspóroljátok), de kettőt adunk mind az újoncok, mind a harcedzett veteránok által beváltható kódokból. Előbbiből egy felhasználó csak egy kódot tud aktiválni (a másodikat átpasszolhatjátok havernak/tesónak/gyermeknek/szülőnek/bárkinek), utóbbinál viszont nincs korlátozás, bármennyi beváltható. Ezek járnak értük:

Újoncoknak:

Hét nap prémium idő a World of Tanksban
T-127 prémium szovjet könnyű páncélos
ingyenes garázshely

Harcedzett veteránoknak

Hét nap prémium idő a World of Tanksban
100% extra tapasztalati pont két órára
ingyenes garázshely

Fontos, hogy a kódokat legkésőbb október 31-éig aktiválni kell, különben érvényességüket vesztik. Az első párt a GameStar Plus felületén találjátok majd meg, az extrákat e-mailben küldjük a rendelést követően. Éljetek a lehetőséggel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)