Hirdetés

World of Tanks - Megérkeztek a britek

|

A már 30 millió regisztrált felhasználóval büszkélkedő World of Tanks új tartalommal lett gazdagabb.

Hirdetés

A 8.1-es frissítés számos újítást hozott magával, köztük a brit harckocsikat. Az angolok voltak az elsők a világon, akik harckocsikat kezdtek el gyártani, még 1915-ben, az első világháborúban. A második világégés számos nagy csatájában bizonyították hasznosságukat, az észak-afrikai hadjárat egészen másként alakult volna, ha nincsenek ott a brit birodalom legnagyszerűbb katonái és fémszörnyetegei. Éppen itt volt az ideje, hogy korunk egyik legjobb MMO-ja, a World of Tanks garázsában megjelenjenek az angolok.



Motorokat beindítani

Alapvetően három csoportra oszthatjuk ezeket a páncélosokat, az elsőben találjuk meg a háború első felére jellemző monstrumokat, melyek kifejezetten a gyalogság támogatására lettek kifejlesztve (ilyen volt a legendás Matilda vagy a Churchill), ezekre a rendkívül vastag páncél és a gyors, de kicsit sebző löveg volt a jellemző. Mivel a gyalogságot volt hivatott támogatni, sebessége nem volt annyira fontos, inkább az volt a szerepe, hogy megtisztítsa a gyalogság útvonalából az ellenség könnyű páncélosait.
A kő, papír, olló stratégia már akkor is működött, így hamarosan megjelentek az úgynevezett cirkáló harckocsik (Cromwell, Crusader), melyeket kifejezetten a gyalogsági harckocsik ellen vetettek be sikerrel.

"A kinek hosszabb?" verseny egyik biztosnak tűnő befutója


Ezek a harckocsik gyengébb páncélzattal, nagyobb teljesítményű motorral és sokkal erősebb löveggel voltak felszerelve.
Nem maradnak ki a buliból az igazi szörnyetegek, a nehézpáncélosok sem, bár a 22 harckocsit felvonultató lista végén lesznek olyan prototípusok is, melyek soha nem vettek részt igazi csatában. A legjobb az egészben az, hogy ezzel messze nincs vége a listának. A fejlesztők ígérete szerint a jövőben megjelenő frissítésekben további önjáró lövegeket és tankvadász monstrumokat kapunk.



Pénzből élünk

A 8.1-es patchben nemcsak az új angol gépparkot (British Tanks) próbálhatjuk ki, az anyagilag jobban eleresztett játékosok három új prémium harckocsit (Pz IV Schmalturn, Panther-M10. SU-122-44) is megvásárolhatnak, melyek számos előnyt nyújtanak számukra. Persze szó sincs arról, hogy ezek a harckocsik egyetlen lövéssel képesek lennének megsemmisíteni a tapasztalt, de fizetni nem hajlandó játékosok páncélosait, inkább csak egyfajta kényelmi funkciót látnak el (teljesen fel vannak már fejlesztve), illetve sokkal jobban megy velük a kreditek farmolása.
Mint ahogy azt megszokhattuk, az új harckocsik mellett számos egyéb újítást is bevezettek. Nagyon sok pályát újraterveztek a grafikusok, nemcsak esztétikai változásokat eszközöltek rajtuk, hanem olyan pályaelemeket is módosítottak, melyek alapvetően változtatják meg a játékmenetet.



A jövő ígérete

A World of Tanks: British Tanks frissítés tovább fogja növelni a játék népszerűségét, ráadásul a hamarosan megjelenő World of Warplanes újabb dimenziót nyit meg a harctéren. Aki szereti az ilyen kihívásokat, annak tudom ajánlani a DVD-n található World of Warplanes bétaklienst, melynek segítségével részt vehetünk a WoWp zárt bétájában (a kódot megtaláljátok a DVD-tokon). Jó látni, hogy ilyen szépen fejlődik az első generációs ingyenes játékok egyik legjelentősebb képviselője. Vitathatatlan, hogy ez a jövő, és a Wargaming.net jó úton halad afelé, hogy bebiztosítsa helyét a legjobbak között az élbolyban.

Ami tetszett
Ami nem tetszett
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)