Hirdetés

World of Tanks - megjöttek a franciák

|

Cherchez le Tanque! Azaz keresd a tankot, mindez persze józsefvárosi franciasággal - azonban a World of Tanksban immáron lehetséges lesz.

Hirdetés

Nagyon rég történt, hogy a World of Tanks fejlesztői bejelentették - az eredeti "3 nemzetes" harckocsi kínálatot előbb-utóbb bővíteni fogják. Természetesen egyelőre a nagyobb országok, a fontosabb gyártmányok segítségével.

Persze azért mi is reménykedünk, hogy előbb-utóbb Zrinyibe pattanhatunk, de egyelőre a World of Tanks 7.1 esetében a francia harckocsik érkeznek meg. A francia légió két részletben lánctalpazik be a World of Tanksba: most a könnyű, közepes és nehéz harckocsik jönnek, míg 2012 vége felé érkeznek majd az önjáró lövegek és a harckocsi-elhárító egységek. 

"Játékosaink már tudják, hogyan kell a 3 nagy tankjaival játszani, de a francia harckocsik természetesen teljesen mások lesznek" - mondta Mike Zhivets, a játék vezető designere - "Újra át kell gondolni, amit a tankokról tudsz, mielőtt ezt az új acélménest meg akarod szelidíteni. S emiatt szeretjük ezeket a francia vasparipákat!" 

Egy kis házilag készített áttekintés a francia harckocsikról:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)