Hirdetés

World of Tanks: Mercenaries - zsoldosokkal erősít az eddigi legnagyobb konzolos kiegészítő

|

A történelem megváltozott, ebben az alternatív valóságban pedig csak a könyörtelen zsoldosok maradnak életben.

Hirdetés

Június 26-án a legújabb frissítéssel együtt élesedni fog a konzolos World of Tanks izgalmas új bővítménye, a Mercenaries kiegészítő. 

Hirdetés

A Mercenaries egy olyan alternatív világba kalauzol bennünket, ahol immár nem nemzetek küzdenek egymás ellen, ugyanis a soha véget nem érő háborúskodás teljesen szétzilálta az általunk ismert nagyhatalmakat. A katonák és a civilek is önmagukért, saját túlélésükért harcolnak. Ezt az alternatív valóságot a játékosok egy új PvE kampány, a The Heist során ismerhetik meg közelebbről. Az új Mercenaries frakció egyébként kezdetben 5 harci járművet kap, későbbiekben viszont folyamatosan érkeznek majd a banda tankjai. Meglehetősen jól festenek a Mercenaries gépek, ugyanis ezeket különböző nemzetek tankjainak darabjaiból hegesztették össze. 

A kiegészítőről kaptunk egy ütős trailert:

És egy csokornyi képet is:

Ti ki fogjátok próbálni a World of Tanks: Mercenariest?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)