Hirdetés

Hatéves a World of Tanks: Mercenaries, ajándék tankot kapunk

|

A meglepetés mellett pedig egyéb apróságokkal is készült a Wargaming.net az évforduló alkalmából.

Hirdetés

Most februárban, egészen pontosan 12-én múlt hat éve, hogy Xbox 360-on bemutatkozott a kifejezetten a konzolos tábornak szánt World of Tanks: Mercenaries. Azóta sok minden változott a játékban, ami újabb platformokra is ellátogatott, és a fejlesztők úgy döntöttek, rendeznek egy bulit a jeles esemény alkalmából.

Hirdetés

A játékba belépve mindenkinek lehetősége nyílik megszerezni az Ironclad T-29-es tankot, amit direkt erre az évfordulóra készített el a Wargaming West csapata. Ez egyébként egy III-as szintű, közepes harckocsi, aminek kiváló a mobilitása, szóval remek választás lehet a csatákhoz. Ráadásul a garázs is ünnepi díszbe borult, így stílusos helyen tárolhatjuk vadonatúj gépezetünket.

Egyébként elég mozgalmas évek állnak a játék mögött, hiszen a megjelenés óta már húszmilliósra nőtt a közösség, melynek tagjai majd' 374 millió (373893454) virtuális csatában ütköztek meg egymással, közel 6 milliárd (5949955196) harckocsit elpusztítva. A Wargaming.net készült egy ünnepi videóval is, amiben a stúdió vezérigazgatója, Victor Kislyi is megszólal.

Örülhetnek a játék veteránjai is, ugyanis visszatért a Clan Wars, melynek keretében menő jutalmakért csaphatnak össze egymással a játék legjobb klánjai. Emellett pedig február 12. és 21. között óriási nyereményesővel készülnek a fejlesztők a különböző közösségi csatornákon, egy rajongó pedig egy egyedi Xbox One X konzollal lehet gazdagabb.

A Wargaming.net egyúttal arról is mesélt, hogy mi mindennel készül a Mercenaries kapcsán 2020-ban. Íme:

Ti kipróbáltátok már a World of Tanks: Mercenariest?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)