Hirdetés

World of Tanks: Mercenaries - szörnytankokkal jön a halloweeni esemény

|

Hamarosan a Wargaming.net konzolos alkotásába is megérkeznek a szezonális újdonságok.

Hirdetés

A Halloween közeledtével a legtöbb online játékban elérhetővé válik valamilyen ideiglenes móka, ami során a rajongók különleges apróságokat zsebelhetnek be. A Wargaming tankos alkotásában is lesz valami hasonló, és most ki is derültek az első részletek a dologról.

Hirdetés

A stúdió bejelentette, hogy október 26-án érkezik meg a halloweeni event a World of Tanks: Mercenaries-be, és egészen 29-ig lesz elérhető. Az esemény alatt elérhető lesz egy különleges játékmód, illetve valódi szörnyetegeket varázsolhatunk nyolc prémium tankból, köztük az új Wraith Panzer 58-ból és a Bog Horrorból is, majd elvihetjük egy körre őket a félelmetes Grim Graveyard pályán.

Ráadásul limitált ideig ingyen használhatják a Spectre tankot azok, akik nem rendelkeznek prémium harckocsikkal.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)