Hirdetés

World of Tanks: Mercenaries - új nemzettel bővül és még a Holdon is csatázhatunk

|

Mozgalmas hónapra számíthatunk a Wargaming jóvoltából.

Hirdetés

A World of Tanks konzolos verziójában hamarosan ünnepelhetjük Szent Patrik napját, bolondok napja alkalmából pedig különleges csatákban vehetünk majd részt.

Hirdetés

A 4.9-es sorszámú patch már élesedett, és Olaszországgal immár tizenkét nemzet járművei érhetőek el a játékban. A tartalmi bővítés mellett visszatért a billentyűzet-egér irányítást is támogató Commander Mode, a Berlin Winter és Icebound pályák, illetve a visszajátszások rendszere is felhasználóbarátabbá vált.

Március 15-től 17-ig a Szent Patrik napi ünnepségé lesz a főszerep. Minden tizedik győzelem után lootot kapunk, és a szerencsésebbek akár 100 ezer Silvert is találhatnak egy-egy jutalomban. A hónap végén, március 29-én pedig kezdődik az április 1-jéig tartó bolondok napi esemény, amely során a Lunar Combat Mode keretein belül a Holdon és a Marson csaphatunk össze az ellenfelekkel. Az M24 Lunar nevű harctéren alacsonyabb a gravitáció és a respawn is engedélyezve lesz, így garantáltan őrült és pörgős meccsekre számíthatunk majd. Az alábbi galériában kaphattok egy kis ízelítőt a környezetről.

Április 1-jén ér véget a Winter Games kampány harmadik és egyben utolsó szakasza, de másnap már kezdődni is fog a Spring Games szezonja. Addig is bőven lesz még idő gyűjtögetni a játékbeli jutalmakat.

Nektek hogy tetszenek a World of Tanks: Mercenaries újításai?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)