Hirdetés

World of Tanks: Mercenaries - stratégia, téli akadálypálya és új tankok is várnak ránk

|

Már a november vége is változatosnak ígérkezik a rajongók számára.

Hirdetés

Nem csupán a sima World of Tanks és a Blitz bővül folyamatosan, hanem a konzolos verzió, a Mercenaries is, amely korábban számos őrültséggel örvendeztette már meg a játékosokat. Ezúttal november végére és decemberre készültek ismerős és új tartalmakkal is a készítők. 

Hirdetés

A játék 4.12-es frissítése a szokásos hibajavítások és fejlesztések mellett bevezetett egy játékmód választót is, hogy könnyebben használhassuk az ideiglenesen elérhető módokat, de ami valószínűleg a legtöbb játékost érdekelni fogja, az a többi újdonság. Érkezett például három új, limitált kiadású tank, amelyek november 29. és december 2. között vásárolhatóak meg: a Ragnarok T-34-100 (XIII-as szintű csehszlovák közepes tank), a Hydra IS-6 (XIII-as szovjet nehéz tank) és a Minotaur KV-5 (XIII-as szovjet nehéz tank). Ezen kívül fekete péntek során számos akció várja az érdeklődőket (a tankokat például 30%-kal olcsóbban lehet beszerezni), a hálaadás hétvégéjén bejelentkező parancsnokok ötszörös tapasztalati pontot kapnak az első meccsükért, míg a kiberhétfő során 25%-kal több ezüstre és TP-re csaphatnak le a kitartó játékosok. 

Decemberben pedig még két újdonság várható: december 10. és 16. között újfent elérhetővé válik a tankparancsnok mód, amely egy valós idejű stratégiai mód, valamint év végére visszatér a téli játéktank mód, amely egy akadálypályára kalauzolja el a felhasználókat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)