Hirdetés

World of Tanks - az új frissítés sokat dob majd a teljesítményen

|

Érkezik a közeljövőben egy új frissítés a Wargaming.net tankos játékához, aminek valószínűleg sokan örülnek majd, hiszen fontos változást hoz.

Hirdetés

Folyamatosan épül-szépül a World of Tanks, és a fejlesztők elég gyakran hoznak újdonságokat, illetve különleges eseményeket a játékosok számára. Nemsokára például érkezik egy olyan frissítés, ami alaposan feljavíthatja a játék teljesítményét egyeseknél.

Hirdetés

Az 1.4-es patch több újdonságot is hoz, így például visszakerül a játékba a Ghost Town pálya. Emellett pedig a World of Tanks teljesen támogatni fogja a CPU multi-threadinget, aminek köszönhetően a játék egy processzor összes magját képes lesz kihasználni. A Wargaming.net állítása szerint ez az újítás 4% és 45% közötti mértékben javíthatja a teljesítményt egyes konfigurációkon. A srácok az Intellel együttműködve dolgoztak ezen az újdonságon, de AMD processzorok esetén is érezhető lesz a javulás.

Azt még nem tudni, mikor fut be a patch, de már lehet tesztelni az újdonságokat.

Ti örültök a tervezett újdonságoknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)