Hirdetés

14 napig mindenki prémium tag lehet a World of Tanksben

|

Csak egy kódot kell beváltani, és járnak a bónuszok.

Hirdetés

Ebben a jelenlegi, nyomorult helyzetben legalább annyi pozitívumnak örülhetünk, hogy mindenki igyekszik a maga módján kényelmesebbé tenni az otthon tartózkodást. A World of Tanks fejlesztője, a Wargaming sem kivétel, egy aprósággal szeretne segíteni a fejlődésben.

Hirdetés

Április 3-áig mindenki, aki bejelentkezés után beváltja a BESAFE2020 kódot ezen az oldalon (legyen akár új, akár már regisztrált felhasználó), a beváltástól számítva 14 napon át prémium tagként játszhat. Az egyébként 2289,15 forintba kerülő tagsággal prémium küldetések, XP- és kreditbónusz, Reserve Stock, +1 kizárható pálya járnak, a bónuszok teljes listáját itt találjátok.

A csapat egyébként folyamatosan bővíti és fejleszti legnépszerűbb játékát, így akkor is érdemes ránézni, ha eddig kihagytátok. Kell némi gyakorlás és játékidő, mire sikerélményetek lesz, de ha kitartóak vagytok, megtérülhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)