Hirdetés

World of Tanks - együtt dolgozik a Wargaming és a Sabaton zenekar

|

Valami nagyon metálon dolgoznak a srácok. Egyelőre konkrétumot nem láttunk, viszont robbanásról, füstről és hatalmas tankokról csicseregnek a varjak.

Hirdetés

A Wargaming.net egy új partnert talált a World of Tanks népszerűsítésében: a Sabaton tagjai nem csak a metál istenei, de kimondottan szeretik szívatni egymást a tankos csatatéren.

Mivel a Sabatonos srácok sokat játsszák a játékot, a World of Tanks játékosai pedig szeretik őket, így adott volt a lehetőség egy remek kapcsolatra. A fejlesztők és a metál zenészek valami izgalmas anyagon dolgoznak együtt, aminek forgatásáról kaptunk is egy rövid ízelítőt.

Dübörögjön a metál, rengjenek a tankok és lengjenek a metálvillák. Hamarosan megtudjuk, hogy miben mesterkednek, és amint kiderül, tőlünk azonnal értesülhettek majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)