Hirdetés

World of Tanks - bővül a konzolosok sztorikampánya

|

A Spoils of War nevezetű kampány egy alternatív történelembe dobja bele a World of Tanks játékosokat, ahol soha nem ért véget a második világháború.

Hirdetés

A Wargaming komoly erőfeszítéseket tesz azért, hogy valóra váljon a jóslatuk és 30 év múlva is legyen felhasználóbázisa a World of Tanksnek. Nemrég jelent meg a komoly ráncfelvarrásokat is tartalmazó 1.0-ás változat, de a konzolosoknak sem kell aggódniuk, ők sincsenek elhanyagolva.

Hirdetés

Egyelőre még nem a grafikai tuningot kapják meg ők is, hanem az Xbox 360-ra, Xbox One-ra és PlayStation 4-re elérhető single player, illetve kooperatív kampány bővül három vadonatúj fejezettel, Spoils of War cím alatt. Az 1947-48-as időszakban játszódó sztori egy alternatív történelmet mutat be, ahol a második világháború nem fejeződött be. A Spoils of War három új epizódja az amerikaiakra, a szovjetekre és a németekre koncentrál, ezekkel együtt pedig már 15 órásra rúg a kampány játékideje. 

A legelső felvonást, a Sieben Rittert nem más inspirálta, mint Akira Kurosawa kultikus filmje, A hét szamuráj. Ebben egy a német-lengyel határon található apró várost kell megmentenünk a szovjet elnyomástól, amelyben Karl Staupe kapitány és hét katonája fog segíteni. A The Connoisseur névre keresztelt második részben Frank Martinez őrmester kutatja fel a német katonák által ellopott értékes műkincseket. Végül a harmadik, Potemkin nevű fejezetben Anatoly Petrov a feljebbvalói utasításai ellenére ételt szerez az éhező katonáknak, amikor pedig ez kiderül, a sajátjai fordulnak ellene. 

Titeket felcsigázott a Spoils of War?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)