Hirdetés

World of Tanks - különleges ajándékot hoztak a Nemzetközi Űrállomás kozmonautái

|

Most értékes bónuszok várnak rátok a játékban, amelyek egyenesen az űrből érkeztek.

Hirdetés

A World of Tanks játékosai gyakran örülhetnek ilyen-olyan különleges eseményeknek, amelyek során általában mindenféle  jóság várja őket, ráadásul máris itt a következő ilyen event, amit bizony nem érdemes kihagyni.

Hirdetés

Ha most beléptek a játékba, akkor bezsebelhettek néhány jutalmat, amiket a Wargaming fejlesztői, illetve a Nemzetközi Űrállomás két űrhajósa, Oleg Artemyev és Anton Shkaplerov hoztak. A Stellar Bonus összesen négy, 1-1 óráig tartó boostert ad a játékosoknak, akik így rövid ideig jóval több XP-t, valamint kreditet tudnak szerezni.

Itt olvashattok részletesen a bónuszokról, amelyek megszerzéséhez mindössze annyit kell tennetek, hogy beléptek a játékba, de nem árt sietni, ugyanis holnap már vége is a promóciónak.

Ti bezsebeltétek már a Stellar Bonus jutalmait?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)