Hirdetés

A World of Tanks streamereknek egy tűzeset miatt kellett elhagyniuk a Tankfest helyszínét

|

Az egyesült királyság-beli tankmúzeumban tűzesetet jelentettek, és mindenkinek el kellett hagynia a helyszínt, és ez alól az ott játszó streamerek sem jelentettek kivételt. Egyikőjük megörökítette a dolgot.

Hirdetés

Múlt héten összegyűltek a környékbeli World of Tanks rajongók a Tankfesten, ami ugyan nem egy kifejezetten WoT esemény volt, de a Wargaming felpörgette a bulit pár standdal és streamer kuckókkal. Minden a tervek szerint ment addig, amíg robbanások hangja nem töltötte meg a helyszínt.

Hirdetés

Valahol az eseményen tűz ütött ki, emiatt pedig minden streamert evakuáltak. Az eseményen indított streamjéből QuickyBaby kivágta a legfontosabb darabot:

Eddig nem láttunk jelentéseket arról, hogy bárkit komolyabb sérülés ért volna.

A tűz oka még nem derült ki, de lehet, hogy az eseményekhez közük volt a helyszínen felállított tankoknak, melyekről nagyjából közismert, hogy szoktak robbanásokat és tüzet okozni. Persze az is lehet, hogy valaki túl sokáig hagyta bekapcsolva a szendvicssütőt a személyzeti pihenőben. Ki tudja?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)