Hirdetés

World of Tanks - szovjet nehézsúlyúak a 7.3-as patchben

|

Ma már tudjuk, hogy a World of Tanks nagyon nagy siker, és már csak azt várjuk nagy türelemmel, mikor füstölhetjük ki az ellent egy Zrinyit vezetve.

Hirdetés

Erről sajnos még nincs semmilyen hírünk (csak reményeink vannak), azonban a World of Tanks töretlenül fejlődik. Ezúttal a 7.3-as patch érkezett megannyi újdonsággal. 

A mától elérhető patchben a szovjet nehéz harckocsik fáján történtek drasztikus változások. A legfontosabb, hogy ettől kezdve két külön ágra bomlik a fa, így az IS-4-es harckocsi a saját ágán a tier 10-be került a KV-4 és ST-I nagyvasakkal együtt. A KV-3 a Tier 6-ból a Tier 7-be került, az így felszabadult helyre pedig egy újonc, a T-150 gurult be. 

A 7.3-ba egy új harci aréna került, amely a South Coast néver hallgat. emellett megszületett a játék első ázsiai térképe is, a Dragon's Ridge. 

"Ezek a masinák ízelítőt adnak abból, milyen hatalmas és erős tankokat készítettek a szovjetek" - nyilatkozta Mike Jivets, a World of Tanks producere - "A játékba hamarosan bekerülő harci arénák segítségével a játék friss nézőpontot kap mind grafikailag, mind taktikailag."

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)