Hirdetés

World of Tanks - fociztál már tankokkal?

|

A 2018-as foci vb örömére a Wargaming egy új játékmódot épített a tankos PVP mókába.

Hirdetés

Az olasz kapus, Gianluigi Buffon és a Wargaming közreműködésének köszönhetően a World Cupot már a World of Tanksban is élvezhetjük.

Hirdetés

A Tank Footbal 2018 egy esemény alapú játékmód, amiben 3-fős csapatokba verődve, tankokat irányítva fogjuk kergetni a labdát, miközben Gigi kommentálja az eseményeket.

A játékosokat a rendszer három különböző szerepbe osztja: védekező, középpályás, és csatár. Mindhárom szerephez egy spéci tank tartozik, így nem kell attól félni, hogy gépszörnyed ne passzolna a játékmódhoz. Kapsz külön focitankot a meccsekre.

Aki kicsit belefáradt a szokásos lövöldözésbe, annak lehet hogy érdemes lesz kipróbálnia a focis mókát, akármilyen bizarr is ez első látásra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)