Hirdetés

World of Tanks - a TankBowl 2018 során az USA csap össze a Szovjetunióval

|

A konzolos játékosok most eldönthetik, hogy melyik csapat oldalán szállnak harcba, és még különféle ajándékokat is szerezhetnek.

Hirdetés

Továbbra is nagy népszerűségnek örvend a Wargaming tankos mókája, ami a tervek szerint ráadásul idén meg is újul. Most egy különleges eseményt jelentettek be a srácok, amely során nem csak izgalmas összecsapások, de értékes jutalmak is várnak a parancsnokokra.

Hirdetés

A TankBowl 2018 egymásnak ereszti az USA és a Szovjetunió harckocsijait, a játékosok pedig szabadon eldönthetik, melyik oldalt akarják erősíteni. Az esemény alatt különféle bónuszokat szerezhetünk, ráadásul a végén a győztes oldal összes tagja egy különleges tankkal lesz gazdagabb.

Mától kezdve egészen a hónap végéig van lehetőségetek kipróbálni magatokat a TankBowl 2018-ban, aztán február 1-jén kezdetét veszi a négynapos bajnokság. Ezen az oldalon minden fontos részletet megtaláltok az eseményről, ami csak a World of Tanks konzolos verziójában elérhető.

Ti melyik oldalt képviselitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)