Hirdetés

World of Tanks - tankokkal Varsóban 3. nap (egy nap a városban, egy győztes a döntőben)

|

Endre és Mocsy már harmadik napja koptatja Varsó belvárosát, itt az ideje, hogy egy kis kultúrát is magukba szívjanak. Városnéző túra és izgalmas döntő, csak most, csak nektek!

Hirdetés

Varsó gyönyörű, ezt mindig is tudtuk, de vajon ugyanannyira gyönyörű a mindig fitt Mocsynak, mint az állandóan pörgő, az alvást csak gyerekkori emlékeiből ismerő Endrének?

 

Videós összefoglaló előbb, szöveges beszámoló utána:

Imádom Varsót

A harmadik napunk reggele már nem indult olyan gördülékenyen, ahogy szerettük volna. Endre idegei pattanásig feszültek a napi néhány órás alvás és iszonyatos mennyiségű munka következtében, ezért még az is megfordult a fejében, hogy kihagyja az életéből a varsói idegenvezetést. Nem volt őszinte a mosolya, amikor az idegenvezető elmesélte, hogy a buszos utazás után kétszer 40 perces gyalogtúra következik, ahol a varsói Óváros és egy közpark nevezetességeit fogjuk megtekinteni. Endre komolyan foglalkozott egy lázadás gondolatával, de a vendéglátóinkra való tekintettel visszafogta magát és csak magyarul háborgott három órán keresztül. Ettől eltekintve a túra nagyon érdekes volt, sok mindent megtanultunk a lengyel történelemről, többek között azt, hogy a Varsó jelképének számító Tudományos és Kulturális Palotát  maga Sztálin adományozta a lengyel népnek (a másik választási lehetőség egy metróvonal lett volna, de a lengyelek inkább megmaradtak az első lehetőségnél). 

És a döntőt nyerte...NA'VI

A városnézésről visszatérve azonnal bementünk a döntőre, amely a vártnál is izgalmasabb lett. Sokáig csak döntetlenekkel feszítették egymás és a közönség idegeit a srácok, de aztán az utolsó meccsen briliáns és elképesztően agresszív taktikával szétverték a Virtus Prót. Aztán elszabadult a pokol. Az orosz (és egy ukrán) srácok extázisban ugrálva örültek a sikernek, illetve a 60 ezer dollárnak, amit egymás között szétoszthattak (rákérdeztünk, de még nem döntötték el, hogy mire fogják költeni azt a fejenként kb. másfél millió forintos fődíjat). Ezen kívül kapott mindenki egy nagyon márkásnak és persze roppant drágának kinéző karórát, illetve a WoT Grand Finals trófea replikáját. A döntő után szupersztároknak kijáró sajtótájékoztatón válaszoltak az újságírók kérdéseire, de látszott rajtuk, hogy a pokolba kívánják az egész felhajtást és legszívesebben rápihennének a három nap idegőrlő meccseire. 

 

Ennyi volt tehát a három nap krónikája, de azért még estefelé nézzetek vissza a GSO-ra, mert megmutatjuk nektek, hogy miként ünnepel 100 játékos és a hozzájuk tartozó gamer media, illetve hogyan tudta a GameStar operatőre térdre kényszeríteni a Wargaming nagy hatalmú CEO-ját, Victor Kislyit. „I think this is a beginning of a beautiful friendship.” 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)