Hirdetés

World of Tanks - kerekes járműveket és jobb teljesítményt hozott az Update 1.4

|

Alaposan megpakolták tartalommal a játék legújabb frissítését, többek között egy régi pálya is visszatért.

Hirdetés

2019 első nagy World of Tanks frissítését nem hiába várták nagyon a könnyű hadigépek kedvelői, az Update 1.4 ugyanis a lánctalpas szörnyetegek mellett kerekeken száguldó járművekkel bővítette a játék egyébként is meglehetősen széles felhozatalát. 

Hirdetés

Ezek a járgányok nagyon gyorsak és képesek hirtelen irányváltásokra is, ugyanakkor arról sem szabad megfeledkezni, hogy igencsak rövid látótávval rendelkeznek csupán, illetve HP-ban sem dúskálnak és lövedékeik sem páncéltörő képességükről híresek. A kerekes csodák Tier VI-tól elérhetőek, közvetlenül a Tier V AMX ELC bisből nyílik le a hozzájuk tartozó fejlődési ág. Persze az Update 1.4-be nem csak az új hadigépek kerültek be: érkezett egy csomó új testreszabhatósági lehetőség, visszatért a Ghost Town pálya, sőt még a World of Tanks teljesítménye is javult, a teljes körű multi-threading támogatásnak hála.  

Az alábbi videó részletesen mesél minden újdonságról, amelyet az 1.4-es frissítés hozott el nekünk. 

Ti vissza fogtok nézni a frissítés miatt a World of Tanksbe? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)