Hirdetés

World of Tanks - az új frissítéssel debütáltak a 30v30 csaták

|

Soha nem látott mennyiségű tank csaphat össze a World of Tanks új frissítésének köszönhetően, ráadásul újabb gépszörnyetegekkel bővült a felhozatal is.

Hirdetés

Sztori-orientált kampány, Sabaton klip, Xbox One X prezentáció. Nem volt éppen eseménymentes a World of Tanks közelmúltja, de még nincs vége az újdonságoknak!

Hirdetés

A játék 9.20-as frissítésével ugyanis bevezetésre kerülnek a korábban már megszellőztetett 30v30-as tankcsaták a Grand Battles móddal, amely egy hatalmas, 1.4x1.4 km-es térképen, a Nebelburgon kapott helyet - viszont ezen csakis Tier X-es kategóriájú tankok vehetnek részt. Persze azok sem fognak csalódni, akik új tankokra voltak kiéhezve, hiszen a kínai ág ütős páncélvadászokkal bővül (összesen kilenccel), valamint a régebbiek közül is több tucat jármű képességein finomítottak, beleértve a francia, az amerikai, a szovjet és a japán nemzetek halálosztóit is. Van egy kis ízelítő is hozzá: 

A Wargaming emellett az első béta szezon sikerét és a rajongói visszajelzéseket követően bejelentette, hogy szeptemberben, valamikor a 9.20-as update után elindítja a Rangsorolt csaták második béta szezonját is, amellyel ismét a legjobbak legjobbját keresik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)