Hirdetés

World of Tanks - Update 7.4 új játékmódokkal, térképekkel és járművekkel

|

A wargaming.net komolyan gondolta, hogy ingyenesen játszható harckocsis címét folyamatosan fejleszteni fogja - érkezik majd a 7.4-es update.

Hirdetés

Nem elég, hogy a cég készíti a World of Warplanes-t, amely hamarosan zárt béta lesz, s hegesztik a World of Battleships című hajós játékot is, a harckocsi rajongókról, a World of Tanks játékosokról sem felejtkeznek meg.  

A 7.4-es frissítésbe két új játékmód kerül, az Encounter Battle és az Assault. Az elsőben a két csapat egy bázisért küzd, míg a másodikban vannak támadók és védők, ez utóbbiak jobb harci lehetőségekkel. 

"Megtartva az aktuális változatot két új játékmódot is indítunk a játékban, amely azoknak szól, akik szeretik a komplikált feladatokat." - mondta Mike Zhivets a World of Tanks producere - "A francia páncélosok rajongóit is kellemes meglepetések érik majd, hiszen nagy hatótávú SPG-k és tankelhárítók kerülnek be, amelytől a játék taktikusabb és nagyobb stratégiai tervezést igénylő lesz." 

A francia technológiai fa jócskán megerősödik nyolc új harckocsielhárító egység bekerülésével: Renault FT AC, Renault UE 57, Somua Sau 40, S 35 CA, ARL V 39, AMX AC de 100, AMX AC de 120, AMX 50 Foch lesznek azok, amelyek képesek lesznek komoly sebzést ésproblémát okozni a World of Tanksban már jelen lévő páncélosoknak. Emellett hét nagy hatótávú francia SPG is csatába áll: Renault BS, Lorraine 39 L AM, AMX 105 AM, AMX-13 F3 AM, Lorraine 155 (50), Lorraine 155 (51), Bat. Chatillon 155. 

A francia vonal fejlesztése mellett az új, prémium harci járművek - szovjet IS 6 nehéz tank (tier VIII) és a német JagdTiger mit 8.8cm KwK 43 L/71 (tier VIII) is megjelennek a csatatereken.

Két új térképen harcolhatunk majd (a régiek mellett). Az egyik a Widepark, amely egy félig megsemmisített német város romos épületeit és parkjait tartalmazza - ez főleg nehéz harckocsiknak lesz élvezetes játékterep, mivel elég labirintus-szerű. Az Airfield nevű térkép egy észak-afrikai repülőtére viszi a játékosokat. A környezet ősi romokat, pálmafákat, festői mediterrán tengerpartokat foglal magában. Itt sziklás dombokról lehet majd stratégiai előnyt szerezni.

Az Update 7.4 megjelenési dátumáról egyelőre nincs adatunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)