Hirdetés

World of Tanks - Update 7.5 trailer

|

Nem lehet panaszunk a Wargaming.netre, hiszen a World of Tanks frissítései elég nagy sűrűséggel érkeznek.

Hirdetés

Persze ettől még mindig vannak olyan játékosok, akik elégedetlenek mindennel (megfigyeléseim szerint főleg azok, akiket sűrűbben lőnek le, mint ahogy ők lőnek ki valakit), de ez a világ rendje, még a World of Tanksban is.

Nemrég került a szerverekre a 7.4, és hamarosan érkezik az új frissítés: a 7.5-ös sorszámot viselő World of Tanks update július-augusztusban várható, és 3 új térkép (Seaport - kikötő, Highway - autópálya és Quiet beach - békés tengerpart) mellett új Tier 10-es járműveket is tartalmaz majd. Ezek közül 4 közepes harckocsit ( szovjet T-62A, német E50 Ausf. M, amerikai M48 Patton III, francia Bat Chatillon 25t), 5 harckocsivadász t( szovjet “Object 268”, német JagdPz E-100, amerikai T110E3 és T110E4, francia AMX 50 Foch 155) is tartalmazni fog. Az új prémium járművek az amerikai Tier VIII-es közepes harckocsi, a T26E4 Super Pershing, illetve a német, Tier VI-os harckocsivadász Dickermax lesznek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)