Hirdetés

Keveredik a World of Tanks és a Valkyria Chronicles

|

A Wargaming online akciójátéka és a SEGA világháborús JRPG-je jól összeillenek, és ezt mindkét kiadó így gondolja.

Hirdetés

Az egyik, a nyugati játékosok számára leginkább imponáló japán szerepjáték, a Valkyria Chronicles egy alternatív univerzumban játszódik, de sokat merít a második világháborúból, így vannak benne többé-kevésbé autentikus tankok. A World of Tanks meg, nos, tankokról szól.

A két franchise hamarosan vegyülni fog, azt azonban csak a szeptember 15-én kezdődő Tokyo Game Show során tudhatjuk meg, pontosan hogyan. Addig csupán a fenti előzetest elemezgethetjük (kapcsoljátok be a feliratot, ha nem tudtok jól japánul), illetve tippelgethetünk. Szinte biztos, hogy Valkyriás tankok jönnek a WoT Blitzbe, de hogy ezen kívül mi, illetve cserébe a SEGA mit kínál, ha bármit is, még kérdés. Ahogy többet tudunk meg, jelentkezünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)