Hirdetés

Ezek a legviccesebb World of Tanks bugok

|

A World of Tanks játékosok nem maradnak tétlenek, ha kedvenc alkotásuk hibáit kell dokumentálni.

Hirdetés

Sokféle bugba belefuthatunk a videojátékokban. Vannak olyanok, amelyek komolyan belerondíthatnak a játékmenetbe, és ezért minél előbb érdemes elbánni velük, de jó pár olyannal is találkozni, ami leginkább csak vicces vagy épp furcsa jeleneteket produkál.

Hirdetés

A Wargaming.net jóvoltából betekintést kaptunk egy nagyon különleges gyűjteménybe, aminek köszönhetően megcsodálhatjuk, hogy milyen különös, de ártalmatlan bugok ütötték fel a fejüket a World of Tanksban a 2010-es megjelenése óta. A rajongók által beküldött anyagokon elég sokféle hibát bemutatnak, így például láthatunk olyan eseteket, amikor valamiért hiányzott jó néhány textúra egy tankról, vagy szimplán eltűnt a pálya nagy része. Sőt, korábban még az is vicces jelenségeket produkálhatott, ha sérültek voltak a játék kliensének fájljai, esetleg nem tűnt el nyomtalanul az ünnepi díszítés.

Ebben a galériában meg is nézhettek 17 képet ebből a terjedelmes gyűjteményből:

Egyébként már kezdetét vette a World of Tanks 10. születésnapját megünneplő esemény, szóval mostanában mindenképp érdemes lehet ránézni a játékra, ha esetleg már régen jártatok virtuális tankjaitok garázsában.

Ti találkoztatok már valamilyen furcsa hibával a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)