Hirdetés

World of Tanks - a legújabb minikampányban Tigris tankot lopunk

|

A soron következő, szám szerint ötödik történetben a francia ellenállás tagjaként vállalkozunk egy meglehetősen veszélyes feladatra.

Hirdetés

Az alapvetően többjátékos élményre kihegyezett World of Tanks idén egy új, War Stories nevű játékmóddal bővült, amely során különálló kampányokat játszhatunk végig. Nemrég pedig megérkezett a legújabb is, ami első ránézésre egészen izgalmasnak tűnik.

Hirdetés

A Runaway Tiger című sztori főszereplője egy francia nő, Marianne Durieux, akinek az ellenállás tagjaként az a feladata, hogy ellopja a németek egyik Tigris tankját. Nem lesz egyszerű feladat meglógni a hírhedt harckocsival, de a veterán játékosok biztosan megbirkóznak majd a kihívásokkal.

Nektek hogy tetszenek a konzolos World of Tanks minikampányai?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)