Hirdetés

World of Tanks - a Wargaming elnézést kért a megfenyegetett videóstól

|

Egy kisebb nézeteltérés alakult ki SirFoch és a Wargaming között, ami fenyegetőzésbe torkollt.

Hirdetés

SirFoch május 18-án kitett egy meglepően rövid, de annál borsosabb videót, ami a World of Tanks legújabb prémium gépét, az American Chrysler K-t méltatta. A cucc egy promóciós harckocsi, amit a moszkvai verseny alkalmából kezdtek árulni.

A minden extrával felszerelt American Chrysler K csomag durván 80 dollárba (~ 23 000 Ft) kerül, de nem ez volt az a pontja igazán, ami kiborította youtubert. A vitát indító anyagot azóta már letörölte, de ahogy az ilyenkor lenni szokott, már számtalan helyre újra feltöltötték rajongói.

A Wargamingnek nem jött be nagyon a videó, így kezdésnek kitették őt a Community Contributor részlegből, majd megkérték, hogy távolítsa el az anyagot, különben előhúzzák a szerzői jogokat, és ezzel elintézik, hogy SirFoch ne kereshessen pénzt a WoT videóiból.

A közösség a hivatalos fórumokon kiállt a videós mellett, ami után a Wargaming elnézést kért az egészért.

"Tovább vizsgáltuk a helyzetet. Sokkal jobban is kezelhettük volna a dolgot. Igyekszünk támogatni a játékosainkat, és ez a Community Contributor tagjainkra is vonatkozik, akiknek megvan a joga, hogy kritikus hangvételt vegyenek fel a játékaink kapcsán. Túl hirtelen léptünk, és átmentünk egy határon, amikor megfenyegettük SirFoch-t, ezért pedig elnézést kérünk."

SirFoch egyébként ennek ellenére is lehúzta a saját videóját, de nem emiatt. Később csinált egy sokkal hosszabb, és összeszedettebb anyagot, amiben ő is bocsánatot kért a kialakult helyzetért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)