Hirdetés

World of Tanks - a játék 8 évvel ezelőtti változatával nosztalgiázhatunk

|

Egy különleges eseménynek hála megnézhetjük, milyen állapotban volt a Wargaming.net alkotása 2011-ben.

Hirdetés

Már régóta a piacon van a World of Tanks, hiszen a legelső változat 2010-ben vált elérhetővé PC-re. Azóta rengeteget változott a tankos móka, ám a fejlesztők most egy kis időutazásra invitálják a játékosokat.

Hirdetés

Mától kezdve limitált ideig elérhető a World of Tanks Classic, ami gyakorlatilag a játék eredetileg 2011-ben megjelent 0.7.0-es verziója. Ez a változat természetesen óriási mértékben különbözik a jelenleg elérhetőtől, hiszen sok tank máshogy működik, ráadásul csak három nemzet, Németország, a Szovjetunió és az USA gépeit vezethetjük. A fejlesztők az esemény idejére összedobtak egy különálló klienst és szervert, így bárki szabadon megtapasztalhatja most az old school játékmenetet.

A klasszikus verzió ráadásul nemcsak a veteránoknak lehet jó móka, hanem az újabb játékosoknak is érdemes lehet kipróbálniuk, hiszen remekül szemlélteti, hogy mennyi minden változott 8 év leforgása alatt. Az esemény április 3-ig lesz elérhető, és innen tudjátok letölteni a WoT Classic klienst. A résztvevőknek egyébként jár egy különleges tankfestés is, szóval már csak ezért is megérhet egy próbát a dolog.

Ti mikor játszottatok először a Wargaming.net játékával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)