Hirdetés

World of Tanks - így néz majd ki Xbox One X-en, 4K-ban

|

A World of Tanks is kap majd egy frissítést, amitől az Xbox One X-en játszó játékosok kiváló minőségben tüzelhetnek egymásra tankokkal.

Hirdetés

A Wargaming mai napig legnépszerűbb játéka a World of Tanks, a fejlesztőcsapat mindig igyekszik lépést tartani. Ahogy a PlayStation 4 Pro megjelenésénél a PS4-es változat, úgy a One X érkezése után a One-os kap egy patch-et, amitől a Microsoft új konzolján 4K-val, 60 fps-ben megy majd a játék.

Hirdetés

Az E3 alkalmából a csapat kiadott pár képet, amiken láthatóak az éles textúrák, a tökéletesen kivehető részletek. A képek kattintásra megnőnek.

Azt, hogy a frissítés mikor jelenik meg, egyelőre nem tudni. Várhatóan a One X boltokba kerülése után, előtte nem lenne sok értelme.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)