Hirdetés

World of Tanks - PS4-en szebb lesz, mint PC-n

|

A Wargaming a napokban jelentette be, hogy a világ legnépszerűbb tankos játéka hamarosan PS4-re is ellátogat, most pedig új részleteket is megtudtunk ezzel kapcsolatban.

Hirdetés

Idő előtt szivárgott ki a World of Tanks PS4-es változatának létezése, a Wargaming azonban már készült a bejelentésre, így nem kellett sokat várnunk, amíg hivatalosan is megerősítették a dolgot. Természetesen a rajongói kérdésekre is fel voltak készülve, Max Chuvalov, a cég marketingese tartott is egy rövid előadást az újdonságokról.

Chuvalov megerősítette, hogy a World of Tanks PS4-en 1080p-ben, 60 fpssel fut majd, de ez még nem minden. Azt is elmondta, hogy a játék grafikailag "szofisztikáltabb" lesz a PC-s verziónál, mert azt rengeteg különböző gépről játszák, és a felhasználóik 60-70%-a alsó vagy középkategóriás gépről játszik. Mivel PS4-en mindenkinek egyforma hardvere van, itt könnyebb dolga van a fejlesztőknek.

A World of Tanks PS4-es változata már a megjelenéskor tartalmazza majd az összes HD mapot, tankot és egyéb környezeti tényezőt, de jönnek a különböző időjárási tényezők, a dinamikusan változó effektek és az éjjeli csaták is. Chuvalov még hozzátettte, hogy a PS4-es és Xbox One-os változat vizuálisan "szinte teljesen egyforma".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)