Hirdetés

World of Wacraft for Prezident!

|

Megérkezett a legfrissebb amerikai PC-s játékeladási lista az NPD Group-tól. Ahogy az várható volt, ezúttal is az első helyen végzett a World of Wacraft. S ez valószínűleg már így is marad a kiegészítő megjelenéséig, akkor aztán meg dzsihád lesz :) A The Sims 2 második helyezése előtt sokan értetlenül állhatnak majd, de talán vígasztalja őket a tény, hogy a Half-Life 2: Episode One ismét feltornázta magát egy kicsit. 1. World of Warcraft - Blizzard 2. The Sims 2 - Electronic Arts 3. Civilization IV: Warlords - 2K Games 4. The Sims 2 Open for Business - Electronic Arts 5. Nancy Drew: Danger By Design - Her Interactive 6. Cars Radiator Springs Adventures - THQ 7. Half-Life 2: Episode One - Valve/Electronic Arts 8. The Elder Scrolls IV: Oblivion - 2K Games/Bethesd) 9. The Sims 2 Family Fun Stuff - Electronic Arts 10. Age of Empires III - Microsoft

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)