Hirdetés

World of Warcraft 4.3-as patch előzetes

|

A haldokló WoW még ráng egy utolsót és egy ingyenes patch keretében annyi tartalmat zúdít a játékosokra, hogy azok a pandák megérkezéséig biztosan nyugton maradnak.

Hirdetés

 

Felerősödött a WoW-ot szapuló játékosok hangja, viszont aki huzamosabb ideje figyelemmel kíséri a játék életútját az már meg sem lepődik ezen.

Pontosan ugyanez volt a helyzet az összes WoW gyilkosnak titulált MMORPG megjelenésekor (Warhammer Online, LOTRO, Conan, Guild Wars...), aztán amikor lecsengett a kezdeti lelkesedés és az end-game tartalom került terítékre akkor bizony szép sorban elvérzett mind. A Blizzard vezetői okosan két héttel a SWTOR megjelenése elé időzítették a Cataclysm utolsó nagy tartalmát, a 4.3-as patch-t, melyben Deathwing barátunkat kell helyre tenni. Persze e mellé kapunk még három vadonatúj 5 fős dungeont is, meg LFR rendszert, meg a transmogrificationt, meg még egy halom új lehetőséget. A mellékelt kis filmben ízelítőt kapunk mind a négy instából, érdemes megnézni, milyen ötletekkel próbálják meg maradásra bírni azt a közel 10 millió játékost, aki megmaradt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)