Hirdetés

World of Warcraft: Legion - kaszt finomhangolás és szépségverseny a legújabb frissítésben

|

Újabb mini-patchet kap a World of Warcraft, amelyben többek között visszatér egy ismert NPC és egy szépségversenyben is részt vehetünk. A fejlesztők a kasztokról sem feledkeztek el, így néhány változtatásra is számíthatunk velük kapcsolatban.

Hirdetés

A World of Warcraft egy újabb kisebb patchet kap, a nagyobb javítások közepette. Ha minden jól megy, a 7.2.5-re keresztelt javításcsomag a hét vége felé már elérhető lesz.

Josh 'Lore' Allen a Blizzard közösségi menedzsere egy fórum posztban foglalta össze, mit szeretnének elérni a legújabb javítással és milyen tartalmaz érkeznek majd. A patch során bekerül a játékba egy küldetés, amit Chromie, Azeroth idővonal védelmezője fog lebonyolítani, aki nem mellesleg sok játékos kedvenc NPC-je. A küldetés a The Deaths of Chromie nevet kapta, így nem meglepő, hogy a segítségünket kérni és ismerve Chromiet számíthatunk az idővonal összekuszálódására is.

A Trial of Style eseménysorozat név alatt több event is bekerül a játékba: pl. a Moonkin Festival vagy az Auction House Dance Party, ami magért beszél. Egy szépségverseny keretében pedig, több játékost összesorolnak, akik a borbély székben alakíthatják át magukat egy téma szerint, majd ha mindenki elkészült, szavazhatnak kié lett a legjobb. Aki pedig egy kis Burning Crusade nosztalgiára vágyik, ne hagyja ki a The Black Temple Timewalking verzióját sem, ami a többi tartalommal együtt várja a játékosokat. 

Lore kiemelte, hogy a patchben nem csak tartalmi, hanem játéktechnika változások is eszközölnek majd. A kasztok közül a következőkben számíthatunk változásokra:

Destruction Warlock
Outlaw és Subtlety Rogue
Brewmaster és Mistweaver Monk
Havoc Demon Hunter
Guardian Druid

A játékba bekerül még két pet dungeon is, amelyek a Gnomeregan és Deadmines nevet kapták, illetve érdemes lesz majd elmenni a Sholazar Basinbe is, mert egy nagyon sürgős üzenet vár ránk ott Magnitól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)