Hirdetés

World of Warcraft - így néz ki a 8.1.5 hullámvasútja

|

A következő frissítés rengeteg extra tennivalót ad hozzá a játékhoz, egyike ezeknek a Darkmoon Faire új látványossága.

Hirdetés

A Darkmoon Faire a World of Warcraft talán legöregebb rendszeres eseménye, ami alatt a kalandozók meglátogathatják a varázslatos vándorcirkusz különböző játékait és látványosságait. A park hamarosan egy új hullámvasutat is kap, ami XP buffot is kínál.

Hirdetés

A játék pont ugyanúgy működik, mint a többi: 1 Darkmoon Ride jegyért cserébe felülhetünk a cuccra, ami ugyanúgy garantálja a WHEE! nevű reputáció és tapasztalati pont buffot, mint a körhinta.

A Darkmoon hullámvasút mellett jönnek még a Zandalari trollok, a Kul Tiran emberek, az Arathin Basin és Warsong Gulch felújítások, az új portál termek, Warlords of Draenor Timewalking dungeonok, a Brawler's Guild újdonságok és az új profession küldetések is. Meg sok minden más.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)