Hirdetés

World of Warcraft - jönnek a felújított Worgen és Goblin modellek

|

A 8.2-es frissítés tartalmainak lassan mindenki a végére ér, így itt az idő beszélni arról, hogy mire várhatunk a következő hónapokban.

Hirdetés

Hamarosan elindul a World of Warcraft 8.2.5-ös frissítésének tesztelése a PTR szervereken, így a fejlesztők elkezdtek mesélni a várható tartalmakról. A csomag legnagyobb dobása kétségtelenül a régóta várt Worgen és Goblin modellek felújítása lesz.

Hirdetés

A legtöbb játékosmodell teljes felújítást kapott a Warlords of Draenor kiegészítő elején, de akkor még úgy ítélte a Blizzard, hogy a Worgenek és a Goblinok elég jó állapotban vannak, és nem szükséges hozzájuk nyúlni. Az idő végre elérkezett, és most a Cataclysm fajok is megkapják az új textúrákat, animációkat és az egész szépítő csomagot.

A 8.2.5 persze nem csak erről fog szólni, hiszen egy nagy esemény, a World of Warcraft 15. születésnapja is közeleg. Az évfordulóval kapcsolatos eseményt és küldetéseket is tesztelhetjük majd hamarosan. Az ünnepi feladatok teljesítéséért egy dögös, Deathwing inspirálta hátast, az Obsidian Worldbreakert fogjuk megkapni.

A régóta várt méhecske mount is a 8.2.5-tel lesz elérhető, de az ahhoz tartozó küldetés részleteit majd csak a PTR indulása után fogjuk megtudni.

A frissítéssel egyébként még visszatér a Recruit a Friend program, bekerül egy új Timewalking Raid, a Firelands, és egy új mechanika, a Party Sync is bemutatkozik. Utóbbi a parti vezetőjéhez szinkronizálja az adott küldetésünk állását, illetve lehetővé teszi majd, hogy régebbi küldetéseket is újrajátszunk a szintünkhöz passzoló jutalmakért cserébe.

Alig várjuk, hogy bepörögjön a tesztelés és minden infót megtudjunk. Ti visszanéztek a WoW-ba a következő frissítésnél?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)