Hirdetés

World of Warcraft - a Blizzard elveszi a neved, ha régóta nem léptél be

|

A Blizzard úgy döntött, hogy a következő frissítéssel felszabadítja a régóta nem használt karakterneveket.

Hirdetés

A World of Warcraft több mint tíz éves pályafutása alatt a játékosok már lényegében kimerítették a névválasztékot, az igazán menő neveket már rég lefoglalta valaki.

A Blizzard úgy döntött, hogy a 6.2-es patch-csel megoldja a problémát és törli az összes olyan karakternevet, amivel 2010 december 7-e óta nem lépett be a gazdája. A patch holnapután, vagyis június 24-én élesedik, úgyhogy ha szeretnétek megmenteni a hosszú évekkel ezelőtt lefoglalt neveiteket, akkor bizony újra be kell lépnetek egy kicsit a WoW-ba.

"Ezzel a hatalmas névfelszabadítással az a célunk, hogy az új és visszatérő játékosok sok és változatos név közül válogathassanak" - írta a Blizzard

Mit szóltok? Ti milyen néven játszotok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)