Hirdetés

Hivatalos quest lesz a World of Warcraft egy rajongói hagyományából

|

2010 óta minden évben futni indulnak az egyes szintű gnómok a World of Warcraftban, idén pedig hivatalos eseményt szervez a maraton köré a Blizzard.

Hirdetés

Kezdő karakterekkel tömegesen rohangálni a World of Warcraft világában elég jó móka, még az ősidőkben a GameStar Extravaganza egyik versenyszámaként is szerepelt a futóverseny. Sokan viszont évről évre jótékony céllal indulnak útra rózsaszín hajú gnómokkal.

Hirdetés

Amerikában minden októberben a mellrák elleni küzdelemre hívják fel a figyelmet, az ilyen programokat pedig általában a rózsaszín külsőségek kötik össze, így ezért is választották ezt az ismertető jegyet a Running of the Gnomes szervezői is. Idén ősszel pedig a futás - amihez tavaly már több mint háromezren csatlakoztak - a World of Warcraft hivatalos eseménye lesz. Ennek keretein belül nem csak egy, New Tinkertowntól Booty Bayig vezető questet készítenek, hanem rajt- és célvonalat, sőt, még az út mellett szurkoló NPC-csapatokat is betesznek a játékba az esemény idejére. Ez pedig azért derült ki ennyivel az esemény előtt, mert a kellékek már meg is jelentek a WoW tesztszerverén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)